søndag 24. mai 2009

To fine barn på tur.

Vi har hatt en fin helg, i går gikk med til å lære Nina å sykle, det tok 10 minutter men turen etterpå var lang. Og så gikk vi en tur over brua senere på dagen, det var så fint lys og heldigvis hadde jeg med kamera. To fine bilder av to fine barn...


lørdag 23. mai 2009

søndag 17. mai 2009

Tannfelling, også 17. mai.

Rett etter frokost var det bare å plukke ut en av de løse tennene til Nina, hun har gått i flere uker med to på snei, og i dag måtte de gi tapt.

Joda, is nr. en var nesten oppspist når tann nr. 2 var ute. Jeg fikk pakket den inn i papir og måtte passe godt på slik at vi kunne ta den med hjem til tann-feen.

17. mai

Vi startet dagen med fin frokost. Gro, Johan, Eirik og Malin kom. Tante Marie og onkel Singar skulle også ha vært der, men de var syke stakkars. Tenkte på dere!

Jens før pynting men med flagg:)

Is nummer to. (Det ble faktisk ikke flere;) Men han hadde funnet fram til hvor de solgte is før vi gikk i toget. Med en gang vi var inne på skoleplassen igjen strenet han avgårde og var først! i køen (med pappan på slep).

Her er vi på vei til toget.

Og her er vi i toget, Nina og Sara bærer fane for barnehagen. Det var spennende og stort, og det slo meg også plutselig at Nina er jo en av de største i barnehagen nå!

Jens likte å gå i tog!

fredag 1. mai 2009

1. mai

I dag er det bare pusen,

hønene (representert ved denne navnløse:)

blomstene som har spredd seg utover hele gresset

og flagget da....

Ja det er bare vi som er hjemme. Nina er på Oslotur med bestemor, Jens og Oscar har tatt med seg farfar til Nord-Trøndelag for å hente deleLadaNiva. Det er stille.. Bare naboen som bruker 1. mai til å "mekke", dvs mest starte motoren på de ulike bilene han har stående. Det er liksom koselig det óg.

Ha fin 1. mai alle sammen!