mandag 29. juni 2009

Hopper og hopper

Takk tante Reidun, tante Ellen og bestemor Sidsel og Ingebjørg for suuuuper sommerpresang!

mandag 15. juni 2009

Junihelg

Vi har mye kos hjemme for tiden. Jeg synes det er veldig stas. Og tror jeg har resten av gjengen med på det også. Jens er i alle fall i sitt rette element ganske ofte. Jeg tenker spesielt på når han er sammen med grisene. Han har fått smaken på grisefor, men iblant blr det litt knuffing når han og grisene ska ha mat samtidig :) Da er det bra han ikke er av typen som gir seg så lett. Han legger vekt på, og forsøker det han er god for med å dytte. Slikt blir det vennskak av tror jeg.

Her er et bilde av Jens i sin iver på å bli med på det som skjer. Var litt dryg den der kanskje, Jens. Grisene fikk være med oss her.
Å så Nina, da.

Hun er blitt vanvittig flink på sykkel. Og ustoppelig !

Det ble tur rundt hele bygda...


onsdag 10. juni 2009

Hunderfossen og Lilleputthammer

Bildene kommer litt hulter til bulter, jeg fikk ikke til å endre rekkefølge etter at jeg lastet de inn. Men vi begynner med Nina på NAF sin kjøreskole. Ikke helt stø på trafikkregler ennå:).

Her er det obligatoriske troll-bildet.

Is. Og gode venner.

Jens fikk sprute vann på pappa. Stas.

Jeg måtte dyppe hodet i gullgravervannet. Det var veldig varmt den dagen. Vi fant forresten 42 gull, det må være ny norsk rekord.

Fullfartkjøring.

Og litt roligere. Jens sovnet på turen, rundt og rundt sikkert 30 runder, det er fordel å være på Lilleputthammer utenom sesong.