torsdag 26. mars 2009

Damene er fremdeles syke...


Og i dag var det Nina som var sykest. Stakkars liten!

6 kommentarer:

 1. Nå er hun heldigvis bedre, ute med Jens og Oscar oppe ved hytta (Oscar har med en gjeng konfirmanter på "holde på med ting i snøen" sammen med Petter prest). Bare jeg som fremdeles er pjusk..

  SvarSlett
 2. Stakkars begge to... Men så fin blogg, da! Kjempekos å se bilder og høre litt hva dere gjør i hverdagen. Her snør det katter, hunder og sikkert en kanin eller to også, siste krampetrekning før våren, tenker jeg. Fint :)

  SvarSlett
 3. Samuel seier tusen takk, Nina og Jens, for den artige kvit- og rødstripete spøkelse/engel/speledåsa med så store fine auge på. Den kjem han sikkert til å kose seg med framover ;-)

  SvarSlett
 4. Mm.. Nå er det bare stakkars meg igjen, men nå er jeg LEI av å være syk! Men jeg må innrømme at jeg føler meg bedre i dag enn i går og da går det rett vei:)

  SvarSlett
 5. Bli friske! Sjølv om Nina er sjuk på det bildet må eg sei at det er eit nydelig bilde... Vi lo så godt når vi pakka opp fisken til Samuel! Den var herlig ;-)Det går fint med oss her. Energien kjem sigande, og det har masse å sei..! I dag kjem mormor og morfar på besøk. Det gler vi oss til.. Akkurat no er pappa Sig og Samuel ute og trillar tur i fineveiret. Eg fekk litt tid for meg sjøl, ikkje verst.. God klem til dåkke

  SvarSlett