lørdag 4. april 2009

Innspurt i vedskogen

Vi har aller siste innspurt i vedsankingen i helgen. Dessverre er Anne syk, så hun måtte være hjemme. Det er om å gjøre at hun blir frisk snart. Det har vart alt for lenge. Ikke rart at man blir lei når det henger i i ukesvis.

Her kommer et lite glimt av hvordan vi har det i skogen.

Det er supert å ha Nina og Jens med til skogen for å hente ved. De er veldig flinke til å "trøye" seg selv. Med det samme sagen er startet, starter også deres lek. De er har et uvanlig pågangsmot i å utforske og å få til ting i når de får holde på uhindret.

Det at Jens ikke ble våt i løpet av dagen er utrolig. Det endte bare med et kutt i haka. Han snublet og slo den. Nina fikset et stort prinsesseplaster til han da vi kom hjem. Det var han ikke helt enig i. Men som det ofte blir -storesøster har siste ordet...

Når dagen blir for lang, må de minste sove. Og når de større ser at andre koser seg, må alle få det likt. Slik er det bare. Så etter at Jens hadde lagt seg, måtte det ryddes plass til storesøster. Det endte med at jeg måtte traske rundt i stilongs ulltrøye og store motorsagstøvler for at de skulle få det mykt nok og varmt nok. Sånn er det å være pappa.
Jeg tror uansett at det var veldig kos å ligge der når vi HUMPET hjemover. Som Jens sier -"hompeæææ"

Uff jeg skrevet så innmari mye nå, så ingen orker sikkert å lese. Men det bunner egentlig i at jeg har så mye å fortelle og at opplevelsene jeg har med dette er så veldig store.

4 kommentarer:

 1. men absolutt lesverdig var det:) stas med vedfangst, men at ikkje den gutten vart våt var litt schnodig ja...

  SvarSlett
 2. Artig! Ser ut til at alle har det veldig fint i skogen :)
  -Marie

  SvarSlett
 3. Du struttle!
  Det var sikkert utruli kos, skulle ønske eg og måtte ut og hogge ved for det er noko av det kjekkaste arbeidet som fins. Men det er nok enno ein del år før vi går tom for ved. sukk ;)

  SvarSlett
 4. Martin, bytt til ein gammel, ineffektiv ovn. Det gjer susen hvis ein vil bli kvitt ved :)

  SvarSlett